گروه سیاسی مشرق - روزنامههای
کشور، در لابهلای اخبار و مطالب تولیدی خود، به نکات، اخبار و مفاهیمی
اشاره میکنند که انتخاب و بازنشر آنها میتواند مورد علاقه مخاطبان یک
رسانه باشد. آنچه که در ادامه میخوانید گزیدهای از مطالب امروز
روزنامههای کشور به انتخاب خبرنگاران گروه سیاسی مشرق است.
* * *
اعتراض به همايش انتخاباتي دولت
روزنامه مردم سالاری نوشت: همايش بزرگ دولت در استاديوم آزادي به بهانه تشکر از از اعضاي ستاد تسهيلات سفرهاي کشور، سبب شده تا واکنشهاي فراواني در سطوح مختلف پديد آيد. شائبه انتخاباتي بودن اين همايش، موضوعي است که بيشاز مسائل ديگر، مورد توجه قرار گرفته است. اما اين همايش حتي با واکنش مراجع نيز روبرو شده است.
به هر حال در فضايي که دولت ميبايست به عنوان مجري انتخابات، بر اصل بيطرفي اصرار داشته باشد، از هم اکنون حواشي زيادي در خصوص رفتار سياسي دولتيها براي حضور در انتخابات وجود دارد.به گزارش خبرآنلاين، چندي پيش محمد شريف ملکزاده، رئيس سازمان ميراث فرهنگي از برگزاري جشن تقدير از اعضاي ستاد تسهيلات سفرهاي کشور با حضور مقامهاي عالي کشور در استاديوم 100 هزار نفري آزادي در 29 فروردينماه خبر داد. پس از آنکه سخنراني رئيسجمهور در اين مراسم نيز اعلام شد، برخي نمايندگان مجلس اين همايش را «حرکت انتخاباتي دولت در آستانه يازدهمين انتخابات رياستجمهوري» خواندند.
آيتالله ناصر مکارم شيرازي نيز صبح ديروز در مراسم سوگواري حضرت فاطمه(س) در مدرسه اميرالمومنين(ع) با اشاره به اخبار منتشره در جرايد مبني بر اينکه دولت قصد برگزاري مراسم تقدير از دستاندرکاران سفرهاي نوروزي را دارد، گفت: اين عنوان خنده داري است که براي اين همايش برگزيدهاند. وي از برگزارکنندگان خواستند تا به مردم دروغ نگويند و اگر ميخواهند کار انتخاباتي بکنند، صراحتا آن را به مردم بگويند.
در اين انتخابات هم هيچ غلطي نمي توانيم بكنيم !
«صحنه براي برگزاري انتخابات دلخواه حكومت آماده است. اپوزيسيون حتي يك سانتي متر هم جلو نيامده و با كاهلي 4 سال را تلف كرد. دستگاه اطلاعاتي رژيم در ميان ما نفوذ كرده است».
کیهان نوشت: اين جملات بخشي از نوشته يكي از مخالفان فراري به نام اسماعيل نوري علاء است. مدير سايت سكولاريسم نو در اين مطلب تصريح مي كند: باور كنيد كه من در عمر هفتاد ساله خود، هيچ مهلتي را همچون اين چهار ساله «هدر رفته» نديده ام و بابت اين اتلاف وقت كاهلانه هيچگاه چنين غمزده نبوده ام. هر چه به خرداد ماه سال كنوني نزديك مي شويم بيشتر از خود مي پرسم كه چرا نشد؟ چه كس مقصر بود؟ چه كاري مي توانستيم بكنيم كه نكرديم؟
وي با بيان اينكه «حريف خوب دست ما را خوانده بود» مي افزايد: مگر دستگاه امنيتي و اطلاعاتي همين رژيم نبود كه در هر گوشه اي نفوذ كرد، در داخل قهرمان ساخت و به خارج تحويل داد، هدايت كار اتحاد اپوزيسيون را خود برعهده گرفت، مبارزان را در درگيري هاي لفظي و فكري خرده پا گرفتار كرد. آري، او بود كه مردگان پنجاه ساله مان را زنده كرد و دعواهايشان را به اختلافات امروز ما مبدل ساخت.
اين سلطنت طلب فراري خاطرنشان مي كند: اين گونه است كه اكنون، در پايان آن مهلت چهار ساله براي تجمع سكولار دموكرات ها در زير پرچمي واحد، و كوشش براي برپا داشتن يك آلترناتيو قابل اعتماد، در جغرافياي گسترده اپوزيسيون تنها چادرهاي ژنده و پاره پوره گروه هايي سياسي به چشم مي خورند. اكنون انتخابات 92 هم ديگر چندان دور نيست و اپوزيسيون حكومت اسلامي، متاسفانه، يك سانتي متر هم از آنجا كه چهار سال پيش بود به جلو نخزيده است. صحنه همچنان براي جولان حكومت و برگزاري انتخاباتي به دلخواهش آماده است بي آنكه عاملي با نام اپوزيسيون بتواند در آن تاثيري بگذارد.
نوري علاء تاكيد مي كند: باري مي خواهم بگويم كه ديگر مرا اميدي به دوران پيش از برگزاري انتخابات نيست. حتي فكر مي كنم دست زدن به ايجاد نهادهاي آبكي اپوزيسيون در فاصله امروز و انتخابات تنها به نااميد كردن هرچه بيشتر تمام مي شود. نهادهاي ائتلافي بي رمق و فرمايشي كه نيامده رهسپار شكست و فراموشي مي شوند، كاركردي اگر داشته باشند صرفا ندا دادن است كه «اميدتان را به ما نبنديد، از اين امامزاده معجزي بر نمي خيزد». و آيا يكي از كاركردهاي عوامل نفوذي رژيم در اپوزيسيون در راستاي همين مقصود نبوده است؟
برکناري مسئولان نفتي يکي از مناطق مرزي کشور
روزنامه خراسان نوشت: پس از بررسي هاي چند ماهه يکي از دستگاههاي نظارتي درباره فعاليت ها و اسناد اقدامات مسئولان شرکت نفت در يکي از مهمترين مناطق مرزي کشور، تمامي مديران و کارمندان اين اداره از سمت خود عزل و براي توضيح درباره برخي انتقال هاي چند صدميليوني به حسابهاي نزديکان خود احضار شده اند.
وضعيت مناسب ذخاير ارزي خودروسازان ايراني
روزنامه خراسان نوشت: گفته مي شود پس از تحقيقات انجام شده توسط يکي از نهادهاي مسئول، مشخص شده وضعيت ذخاير ارزي شرکتهاي بزرگ خودروسازي کشور طي ماههاي اخير مناسب بوده و درآمد آنها از راه صادرات قطعه و خودرو به کشورهاي منطقه و نيز تدابير انجام شده توسط آنها باعث شده حجم مناسبي از ارز در اختيارشان باشد. اين نهاد مسئول در عين حال از بزرگنمايي برخي مشکلات به خاطر نوسانات ارزي توسط اين خودروسازان گلايه کرده و آن را از عوامل موثر در گراني ناگهاني خودرو در بازار کشور دانسته است.
تشكر ويژه از خودرسوايي دولت آمريكا
بر اساس گزارش روزنامه کیهان، افتتاح دفتر سازمان تروريستي منافقين در واشنگتن و در فاصله يك خيابان با كاخ سفيد، بي آبرويي مشترك براي اين سازمان و دولت اوباماست.حدود يك سال پيش وزارت خارجه آمريكا، نام اين سازمان را كه 12 هزار شهروند ايراني را به شهادت رسانده از فهرست گروه هاي تروريستي حذف كرد و اكنون يك سال بعد اين گروه در مراسمي كه شماري از مقامات سابق آمريكا حضور داشتند، دفتر گروه موسوم به «شوراي مقاومت» را در واشنگتن راه اندازي كرده است.
از جمله شركت كنندگان اين برنامه ژنرال جيمز جونز مشاور پيشين امنيت ملي باراك اوباما، جان بولتون، سفير سابق آمريكا در سازمان ملل متحد، پي.جي. كراولي، معاون سابق وزير خارجه، پاتريك كندي، نماينده سابق كنگره و جان سانو، قائم مقام سابق بخش عمليات سري سازمان سيا بودند.
در گذشته، مقام هاي ايالات آمريكايي وجوه زيادي را در قبال سخنراني در برنامه هاي اين سازمان تروريستي و لابي گري براي اين گروه در وزارت خارجه آمريكا دريافت كرده اند.
سونا صمصامي از اعضاي گروهك منافقين در جريان راه اندازي دفتر اين سازمان در واشنگتن عباراتي را به كار برد كه شرمندگي آن براي «سازمان مجاهدين خلق» خواهد ماند. او گفته است: «اكنون كه وزارت خارجه ايالات متحده نام سازمان مجاهدين را از فهرست سازمان هاي تروريستي حذف كرده، مانع اصلي بر سر راه براندازي جمهوري اسلامي از ميان برداشته شده است».
اين ادعا البته دروغ است و سازمان سالهاست در حوزه عمليات تروريستي، دروغ پردازي و اتهام پراكني نيابتي عليه برنامه هسته اي ايران و نقش آفريني در پروژه هاي ايجاد اغتشاش نظير فتنه سبز، در خدمت سازمان سيا قرار دارد اما اداي عبارات مذكور در حالي است كه زماني «سازمان مجاهدين خلق» مدعي مبارزه انحصاري با امپرياليسم آمريكا را داشت.
رسوايي متقابل براي دولت باراك اوباما كه از ادعاي دوستي با ملت ايران به حمايت از قاتلان 12 هزار شهروند ايراني رسيده و اين امر در عين حال كه ميزان رياكاري مقامات آمريكايي را نشان مي دهد، تهي دستي مطلق آنها در مقابل ملت ايران را نشان مي دهد؛ چه اينكه در ادبيات سياسي تحليل گران مختلف، از سازمان منافقين به عنوان گروهي مضمحل شده، بي سود و پرهزينه ياد مي شود.
اين حقيقت به اندازه اي روشن است كه وبسايت آمريكايي راديو فردا در گزارشي نوشت: برخي مقامات آمريكايي اعلام كرده اند سازمان مجاهدين خلق را يك گروه اپوزيسيون ريشه دار نمي دانند و باور ندارند كه اين سازمان توانايي بسط ارزش هاي دموكراتيك در ايران را دارا باشد. بسياري از ايرانيان به دليل سابقه سازمان در جريان جنگ ايران و عراق و جانبداري اين گروه از صدام حاكم وقت عراق، با ديدي منفي به اين مجموعه نگاه مي كنند.
با اين اوصاف به نظر مي رسد اگر جمهوري اسلامي ده ها ميليون دلار هزينه مي كرد تا ماهيت آلوده به جنايت و خباثت و رياكاري دولت باراك اوباما و دروغ بودن ادعاي مبارزه با تروريسم و دفاع از حقوق بشر را نشان دهد، به اندازه وزارت خارجه هيلاري كلينتون و جان كري و ژنرال جيمز جونز نمي توانست در اثبات اين حقيقت موفق باشد. بنابراين به طور خاص بايد از وزارت خارجه آمريكا و نابغه هاي! آن تشكر كرد. اكنون مي توان به گوشه اي از حقيقت نهفته در كلام امام سجاد عليه السلام پي برد كه فرمود «الحمدلله الذي جعل اعدائنا من الحمقاء».
باهنر: كانديداي دولت شانسي در انتخابات ندارد
روزنامه اعتماد نوشت: محمدرضا باهنر، عضو ائتلاف پنجگانه اصولگرايان با بيان اينكه به ائتلاف 1+2 توصيه ميكنم تا پيش از ثبتنام خروجي واحد خود را مشخص كند، گفت: احمدينژاد بر كانديداتوري مشايي اصرار داشته و سعي خود را ميكند البته كانديداي دولت شانسي در انتخابات ندارد. به گزارش خانه ملت،باهنر در ادامه با اشاره به موضع هاشمي در ارتباط با كانديداتوري در انتخابات اظهار كرد: آقاي هاشمي در پاسخ به برخي كه از وي براي كانديداتوري در انتخابات يازدهم رياستجمهوري دعوت كردند اذعان كرده كه حضور پيدا نميكند البته توصيه بنده به ايشان نيز اين است كه مصلحت نيست كانديدا شود ولي در عين حال هيچ چيزي در عالم سياست غيرممكن نيست. وي با بيان اينكه در حال حاضر در نظرسنجيها راي مثبت آقاي هاشمي بالاست، افزود: در سال ?? نيز راي مثبت هاشمي بالا بود ولي راي منفي وي از راي مثبتش بيشتر بود بنابراين اميدواريم در انتخابات پيش رو آقاي هاشمي دوباره اشتباه نكند.
سخني در باب انتخابات پيشرو
مردم سالاری طی یادداشتی نوشت: در کشور ما که احزاب سياسي فعاليت چنداني ندارند، عزيزان داوطلب بايد، به جاي تخريب يکديگر و تکيه کردن بر اين و آن، ضمن حفظ اخلاق اسلاميو پاسداشت شان خود و جامعه، برنامهها و طرحهاي اجرايي مدون خود را با تکيه بر مشاوران خبره و کارآمد در زمينههاي مختلف اجتماعي، فرهنگي، سياسي، اقتصادي و... جهتداوري مردم عرضه کنند و مردم را هم در انتخاب، آزاد بگذارند. چون اعتقاد ما بر اين است که مردم آزاد و غير متاثر، در اين فضا هم، منطقي ترين و دقيق ترين انتخاب را خواهند داشت و بي پرده عرض کنم که اگر غير از اين باشد، نتيجه هماني خواهد شد که امروز مبتلا به ماست و همه ميدانند و نياز به بيان جزئيات نيست. فقط راه چاره آن است که به آن راه ناشناخته و احساسي نرويم و از رويه اي که پسنديده نبود و آن تاييدها و تمجيدها، دست برداريم و خود را هزينه ناشناخته نکنيم و بر اين باور باشيم که گذشت زمان همه چيز و همه کس را در بوته شناخت قرار خواهد داد. نکته پاياني اينکه، هر فرد جامعه داراي يک راي در انتخابات و سهمي و حقي، برابر دارد و همچنان که در انتخاب آزاد است، در بازداشتن ديگران از حق و حقوقشان آزاد نيست. و اگر در اين باورها صادق باشيم و با باور قلبي خود عمل کنيم و در داخل کشور «يدواحده» باشيم، دسيسههاي شرق و غرب، در هر شرايطي و با هر قوتي ناکار آمد خواهد بود و چنانچه غير از اين باشد، موش در انبار گندم خود کردهايم!
جهنم ناشي از فرار مالياتي هزاران ميلياردي در اروپا و آمريكا
به گزارش کیهان، نشريات فرانسوي معتقدند شركت هاي اروپايي و آمريكايي با فرار به بهشت هاي مالياتي و طفره از پرداخت ماليات، جهنم واقعي ساخته اند.سخنان «فرانسوآ هولاند»، رئيس جمهوري فرانسه، پس از شوراي وزيران، درباره مبارزه با بهشت هاي مالياتي و اخلاقي كردن زندگي سياسي، به موضوع روزنامه هاي چاپ پاريس تبديل شد.
به گزارش راديو فرانسه، اين روزنامه ها به خبرهاي بين المللي چندان توجهي نكرده اند. چرا كه گردبادي كه در پي ماجراي دروغ وزير پيشين بودجه به وجود آمد به شدت همه اركان جامعه را به تكان درآورده و تكانها هنوز هم ادامه دارد.
روزنامه ليبراسيون، در صفحه نخست خود عكسي از يك جزيره بهشت وار را منتشر كرده مي پرسد آيا بهشت هاي مالياتي به جهنم تبديل خواهند شد؟ اين روزنامه باز هم مي نويسد كه «فرانسوآ هولاند» و اروپا قول هاي بسياري براي مبارزه با اين بهشت هاي مالياتي يا به عبارت ديگر بانكهاي فرا ملي داده اند اما آيا اين تصميم ها كاراتر از تصميم هاي گذشته خواهد بود؟
ليبراسيون مي نويسد ميزان پولهاي خوابيده در اين بهشت ها حكايت از وجود يك چاه تاريك واقعي مي كند. به گفته يكي از روساي پيشين اقتصادي دفتر «مك انزي جيمز هنري» كه به «ان جي اوي» «تكس جاستيس نت ورك» (شبكه ماليات عدالت) پيوسته، بيش از 26000 ميليارد يورو در بانك ها و نهادهاي مالي بهشت هاي مالياتي نهفته شده است. او مي گويد برآوردي دقيق و مطمئن وجود ندارد اما آنچه مسلم است 2000 ميليارد دلار سود شركت هاي آمريكايي در بهشت هاي مالياتي نگهداري مي شود و دولت آمريكا نمي تواند از اين مبلغ ماليات بگيرد.
«گابريل زوكمن»، پژوهشگر مدرسه اقتصاد پاريس مي گويد: 6000 ميليارد يورو و يا 8% سرمايه پولي افراد ثروتمند هم در اين بهشت ها پنهان و تنها در سوئيس 2000 ميليارد دلار پنهان شده است. او مي افزايد كلاهبرداري مالي بيشتر شامل اروپا مي شود چرا كه 60% اين 2000 ميليارد پول اروپايي است.
ليبراسيون افزود: در چنين شرايطي فرانسوآ هولاند مي گويد «بهشت هاي مالي بايد از اروپا و از جهان برچيده شوند». انسان وقتي مي بيند كه آزاد ساختن داد و ستد و پولي كردن اقتصاد باعث شده شماري، به كمك چنين مكان هاي تاريك و بي قانون، از آن سود ببرند، نااميد مي شود. اميدواريم كه چنين اقتصاد بي اخلاقي در هم بپاشد اما تا زماني كه بتوان با قانون با اين كار مبارزه كرد و در زمينه ماليات گيري هماهنگي به وجود آيد، آرزو كنيم كه شرم جلوي مهاجرت مالياتي شماري از ثروتمندان را به نام همدردي با هم وطنانشان بگيرد.
جریمه یک میلیاردی راننده پژو 405
آرمان روابط عمومی نوشت: شنیده شد که سرپرست سازمان تعزیرات استان فارس از جریمه بالغ بر یک میلیاردی راننده پژو 405 خبر داد. باشگاه خبرنگاران نوشت؛ مبشری گفت: ماموران نیروی انتظامی یک خودروی پژو 405 که درحال انتقال محموله قاچاق بود متوقف کرد که در بازرسی از این خودرو تعداد هزار و 112 دستگاه گوشی تلفن خارجی رویت شد که متهم که راننده پژو بود به قاچاق بودن کالا اعتراف کرد.
وی بیان کرد: با اعتراف متخلف پروندهای تحت عنوان قاچاق تشکیل و جهت رسیدگی به سازمان تعزیرات شهرستان لار ارسال شد و شعبه با توجه به اعتراف متخلف و گزارش ارسالی ماموران نیروی انتظامی رای به ضبط کالای قاچاق متخلف و جریمه یک میلیارد و 260 میلیون ریالی این متخلف در حق دولت صادر کرد. گفتنی است متخلف به علت عدم پرداخت جریمه و عدم ارائه وثیقه در زندان بهسر میبرد.
لغو تحریم سه شرکت آمریکایی
روزنامه آرمان روابط عمومی نوشت: شنیده شد که به گزارش وبسایت دولت ایالت متحده آمریکا، این کشور روز گذشته، تحریمهای دوساله علیه سه شرکت بینالمللی را که در فروش یک کشتی نفتکش به ایران داشتهاند، لغو کرد. فردا نوشت؛ این سه شرکت در میسال ۲۰۱۱ به دنبال فروش یک کشتی نفتکش به خطوط کشتيرانی جمهوری اسلامی (IRISL) در سال ۲۰۱۰ به ارزش 65/8 ميليون دلار ، در فهرست تحریمها قرار گرفتند و هماکنون نیز به پاس خوشخدمتی برادران اسرائیلی مالک این شرکتها برای آمریکا، از فهرست تحریمها خارج شدهاند.
چرایی حضور جیرانی در مراسم روحانی
روزنامه ارمان روابط عمومی نوشت: شنیده شد که حضور فریدون جیرانی همایش کاندیداتوری روز پنجشنبه حسن روحانی یکی از نامزدهای شرکت در انتخابات خرداد گمانههایی را مبنی بر ساخت فیلم انتخاباتی این چهره در رسانهها به وجود آورده است. جیرانی اگرچه رسما این مسئله را تأیید نکرد اما صحبتهای مبهم او درمورد تکذیب ساخت فیلم انتخاباتی به ابهامات بیشتر دامن زد.
جیرانی با بیان اینکه فعلا قصد ساخت فیلم انتخاباتی برای هیچ کاندیداتوری را ندارد، افزود: خبر ساخت و تولید فیلم انتخاباتی حسن روحانی نامزد یازدهمین دوره ریاستجمهوری را هم نه تأیید و نه تکذیب میکنم. جیرانی درمورد دلیل شرکت در این برنامه انتخاباتی بیان کرد: در جلسه چند روز گذشته بنا به دعوت یکی از دوستان حاضر شدم، اما در این جلسه هیچگونه صحبتی درمورد ساخت فیلم انتخاباتی نشد.
نظر روحانی حامی مشایی درباره آیت الله مصباحیزدی
روزنامه آرمان روابط عمومی نوشت: شنیده شد که بهمن شریفزاده با انتقاد از عملکرد جبهه پایداری درباره آیتا... مصباحیزدی گفت: رای آقای احمدینژاد از مردم بود نه از حمایت آیتا... مصباحیزدی. قدس نوشت؛ شریفزاده در پاسخ به این سوال که حمایت احمدینژاد از مشایی آیا سبب نمیشود تا او از حامی اصلی خود، یعنی آیتا... مصباحیزدی، دور شود اظهار کرد: «پایگاه آقای مصباح در بین مردم چقدر است؟ احمدینژاد فردی است که رای بالایی آورده است و این رای بالا به وساطت ایشان نبوده است.
از نظر شخصیتی ایشان شخصیت برجستهای هستند، اما قشری که به احمدینژاد رای دادند بهخاطر خودشان رای دادند. اکنون نیز جداشدن از احمدینژاد وجود ندارد؛ چراکه ایشان نامزد انتخابات نیستند. مهم آرای نامزدهاست که در این آرا آقای مصباح وجود ندارد؛ چراکه تکیه بر آرای مردم است ولو اینکه مخالف جدی داشته باشد.»
ابوترابي و پورمحمدي، نماينده ما نيستند
به گزارش روزنامه تهران امروز، حجتالاسلام حسين ابراهيمي، عضو شوراي مركزي جامعه روحانيت مبارز در گفتوگو با فارس با بيان اينكه جامعه روحانيت مبارز بهطور مصداقي به انتخابات آتي رياستجمهوري ورود نكرده است، گفت: مكانيسمي كه جامعه روحانيت مبارز براي انتخابات آتي در نظر دارند اينطور نيست كه از گروهها يا ائتلافها حمايت كند. وي گفت كه ابوترابي و پورمحمدي به نمايندگي از جامعه روحانيت در ائتلاف پنج گانه (اصولگرايان سنتي) نيستند و اين تشكل نمايندهاي در آن ائتلاف ندارد.
در انتخابات آينده به مانور وحدت نياز داريم
آيتالله هاشمي رفسنجاني گفت: در شرايط فعلي امت اسلامي بيش از هر زمان نياز به اتحاد و همدلي و همكاري دارد و لازم است از اقدامات تفرقه افكنانه پرهيز شود.
به گزارش تهران امروز، وي افزود:مردم مومن ايران، مستحق رفاه، پيشرفت و فعاليتي بيش از پيش هستند و اميدواريم با برگزاري انتخاباتي پرشور، باشكوه موردنظر رهبري معظم انقلاب توسط مجريان و ناظران و ايجاد رقابتي سالم و قانوني ميان سلايق و گروههاي سياسي مختلف وفادار به قانون اساسي، فشارها و توطئههاي دشمنان را خنثي و كيد آنان را به خودشان باز گردانيم..
اذان وحدت در نماز جمعه!
تهران امروز نوشت: علي عسگري معاون پارلماني مجمع تشخيص مصلحت نظام در رابطه با حضور هاشمي در عرصه انتخابات و بازگشت وي به تريبون نماز جمعه گفت: هاشمي در آخرين خطبه نماز جمعه در واقع اذان وحدت نيروهاي دلسوز نظام را سرداد و اگر آن خطبهها به درستي مورد توجه قرار ميگرفت اين همه التهاب و تخريب و فتنه و انحراف در كشور نبود.
انتحار سياسي خاتمي به نفع هاشمي
بر اساس گزارش کیهان، يك روزنامه نزديك به كارگزاران خواستار انتحار سياسي خاتمي به نفع هاشمي رفسنجاني است.روزنامه شرق در سرمقاله خود با اشاره به ترديدهاي انتخاباتي موجود در ميان اصلاح طلبان و از جمله ترديدهاي هاشمي و خاتمي، خواستار نامزدي هر دو نفر شده و مي نويسد: در صورت رد صلاحيت هر دو نامزد اين امر از ناهمواري مسير حضور همه سلايق حكايت خواهد داشت اما در صورت رد صلاحيت يك نامزد و تاييد صلاحيت ديگري نامزد رد صلاحيت شده، مي تواند حمايت خود را از نامزد تاييد صلاحيت شده اعلام كند و از حاميانش بخواهد تا آراي خويش را به نفع نامزد باقيمانده در عرصه رقابت واريز كنند.
شرق مي افزايد: در صورت تاييد صلاحيت هر دو نامزد پس از تبادل نظر و توافقي كه دست يافتني است، يكي از نامزدها، كناره گيري خود را به سود ديگري اعلام كرده و راي آوري ناشي از اعتبار سياسي خويش را به نامزد فعال در رقابت منتقل مي كند.
با توجه به قطعي بودن رد صلاحيت خاتمي و ترديدناپذيري اين امر، پيشنهاد روزنامه كارگزاران به اين معناست كه خاتمي براي رد صلاحيت شدن نامزد شده و در واقع به مثابه يك پيشمرگ انتحاري براي هاشمي عمل كند. اين در حالي است كه خاتمي پيش از اين در محافل گفته- و از جمله از سوي احمد پورنجاتي منتشر شده- كه وي (خاتمي) نمي خواهد رد صلاحيت از سوي نظام به پرونده و كارنامه اش بخورد.
در عين حال بايد توجه داشت كه انجام اين كار پر هزينه از سوي خاتمي، سودي براي هاشمي نخواهد داشت چه اينكه هاشمي با وجود حمايت صريح خاتمي در سال 84 نتوانست با اقبال مردم مواجه شود همچنان كه حمايت هر دو آنها از موسوي در سال 88 باعث پيروزي موسوي نشد.
نكته ديگر اين است كه با فرض- محال- تأييد صلاحيت مشترك خاتمي و هاشمي، چيرگي سياسي هاشمي به نحوي است كه عملا خاتمي مجبور به انصراف به نفع وي خواهد شد و اين نيز مايه بي اعتباري مضاعف خاتمي مي شود.يادآور مي شود ياسر هاشمي پسركوچك آقاي هاشمي كه به همراه خواهرش فاطمه هاشمي در مراسم اعلام نامزدي حسن روحاني شركت كرده بود، حاضر به تأييد اين نامزدي از سوي پدر خود نشد و با باز گذاشتن احتمال نامزدي پدر گفت: اگر آقاي هاشمي كانديدا شوند، به جز آقاي روحاني برخي ديگر از كانديداها هم به نفع ايشان كنار خواهند رفت و اين طبيعي است اما تا اين لحظه آقاي هاشمي به تصميم خاصي در اين مورد نرسيده اند... خيلي ها در جامعه منتظر موضع گيري آقاي هاشمي هستند و ايشان هم اين انتظارها را تا جايي كه امكان داشته و مثبت باشد بي پاسخ نمي گذارند.
وي كه با روزنامه اجاره اي آرمان مصاحبه مي كرد، درباره پيش آمدن گمانه حمايت هاشمي از روحاني به خاطر حضور فرزندانش در مراسم مذكور گفت: قطعا مي تواند چنين برداشتي وجود داشته باشد و حق هم همين است كه با حضور من و خواهرم در اين مراسم اولين موضوعي كه به ذهن ناظران سياسي برسد همين مساله باشد.
به هر حال آقاي روحاني از نزديكان آقاي هاشمي هستند و در ميان كانديداهاي موجود هيچ كس به اندازه ايشان با آقاي هاشمي قرابت ندارد. آقاي روحاني يكي از مديران باسابقه كشور است كه در طول 30 سال گذشته همواره ارتباط تنگاتنگي با آقاي هاشمي چه به لحاظ اجرايي و مسائل امنيتي و چه به لحاظ مواضع سياسي داشته است. اين قرابت طبيعتا چنين برداشتي را ايجاد مي كند، اما نه من و نه خواهرم به نمايندگي از آقاي هاشمي در اين مراسم حضور پيدا نكرديم.
ماجراي نامه محسن رضايي براي نجات هاشمي
براساس گزارش کیهان، محسن رضايي مي گويد نامه اي به رهبر معظم انقلاب نوشته و طي آن از معظم له خواسته تا هاشمي را نجات دهد.دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام كه در دانشگاه فردوسي مشهد سخن مي گفت، اظهار داشت: در گذشته در نامه اي به رهبر معظم انقلاب نوشته ام كه هاشمي را از اين مسائلي كه تكنوكرات ها در اطرافش به وجود آورده اند، نجات دهيد.
وي اين را هم گفته كه «يكي از ظلم هايي كه نسبت به بنده مي شود اين قضيه است كه برخي فكر مي كنند من با نظر هاشمي وارد عرصه سياست شدم اما حقيقت اين است كه حضورم در عرصه انتخابات با نظر هاشمي نيست».
اين نامزد احتمالي انتخابات در مورد حضور حسن روحاني در دولت احتمالي اش اظهار كرد: من تفكرات آقاي روحاني را خيلي نمي پسندم نه ماجراجويي را مي پذيرم و نه انفعال را و به فضل خدا با يك شيوه درست در سياست خارجي از روي آمريكا خواهيم پريد.
رضايي با اشاره به نوع رفتار هاشمي رفسنجاني در حوادث فتنه 88 بيان كرد: انتظار من اين بود كه هاشمي نقش احمد آقا را ايفا كند چون احمد آقا در چند مورد فتنه هايي را در كشور خاموش كردند.
وي در بخش ديگري از اظهاراتش در مورد هدفمندي يارانه ها گفت: يارانه ها را به معناي واقعي هدفمند مي كنم و ماهي 110 هزار تومان به هر نفر پرداخت خواهم كرد البته نه به صورت ماهيانه بلكه اين پول به صورت شش ماه به شش ماه با سودي كه از توليد و سرمايه گذاري دارد به مردم منتقل خواهد شد.
رضايي افزود: اين به آن معنا است كه 65 هزار تومان يارانه ها درآمدي و توليدي است و 45 هزار تومان يارانه مصرفي و اين دو با هم مي شوند 110 هزار تومان يارانه كه مردم مي توانند دريافت كنند.
گزارشی درباره گزارشنویس سفرهای خاتمی خالق 750 گزارش زرد کیست؟
به گزارش روزنامه وطن امروز، فاطمه طیری قاضی، معروف به فرشته قاضی از جمله خبرنگارانی است که طی سالهای اخیر فعالیتهای گستردهای در حوزه مخالفت علیه نظام داشته است. سایت بولتن نیوز گزارشی درباره این خبرنگار منتشر کرده که در ادامه بخشهایی از آن میآید:
فرشته قاضی ابتدا در نشریات تبریز ورزشینویس بود، اما در سالهای بعد و در دوره اصلاحات، به تهران آمد و جذب حوزه رسانههای اصلاح طلب نزدیک به سعید حجاریان شد.
او در روزنامههای خرداد، توس، بهار، جامعه، اعتماد، همبستگی، مشارکت، نوروز، بنیان (نزدیک به حجاریان)، هفته نامه پیام، فردا و ... شروع به فعالیت سیاسی و مطبوعاتی کرد. وی به عنوان خبرنگار همراه با خاتمی رئیسجمهور سابق در برخی سفرهای استانی حضور یافت و گزارش سفر خاتمی را برای روزنامهها و دفتر ریاست جمهوری تهیه میکرد. جالب است در نزد دوستان خود اینگونه مطرح میکرده که روابط صمیمی با رئیسجمهور دارد و ایشان وی را با اسم کوچک «فرشته» خطاب میکرده است.
درباره مسائل اخلاقی هم یکی از دوستان وی به نام پگاه کریمی گفته از رفتار وی وحشت داشتم و وقتی انتقاد میکردم او جواب میداد که تو سطح فکرت پایینه، راحت باش.
او با چند تن از افراد سفارتخانههای اروپایی طرح دوستی میریزد و یک نفر به نام جاناتان همینگ که خبرنگار رویترز بوده و به زبان ترکی استانبولی نیز صحبت میکرده، با فرشته طرح دوستی میریزد.
جاناتان همینگ دارای همسری ایرانی در لندن به نام ب-ح است اما خانه جاناتان در ایران در کوچهای که فرشته ساکن بود، قرار داشت. در میهمانیها، فرشته با دیپلماتی بلژیکی آشنا میشود که بعدها منجر به شکست عاطفی میشود و مدتی تحتنظر روانپزشک قرار میگیرد.
در سال 83 فرشته به خاطر نوشتن مطالب دروغ در سایتها به نفع افسانه نوروزی که به اتهام قتل فردی محاکمه شده بود، با برخورد نیروی انتظامی مواجه میشود و به زندان میافتد.
وی پس از آزادی ادعا میکند توسط ناجا مورد ضرب و شتم واقع شده و بینیاش میشکند و مجبور به عمل زیبایی بینی میشود و خواستار غرامت میشود. او با برخی
روزنامه نگاران و فوتبالیستهای آن زمان از جمله ع-ا، ف-ف، و-ن، ط-ط و... ارتباط داشت. وی همچنین با پ-پ، از هنرپیشگان سینما سفری به شمال کشور داشته است. فرشته قاضی یک بار درباره یکی از رهبران اصلاحات م-ر-خ گفته بود که در مصاحبهها با وی بسیار راحت است و یک بار درباره خط ریش وی گفته بود که خیلی خوشتیپ شدهای!
فرشته قاضی، با خروج از کشور، ابتدا به آمریکا و بعدها به لندن و انگلیس سفر کرد و همکاری گستردهای را با سایت روز آنلاین شروع کرد. او تلاش میکند با دوستان و اعضای خانوادههای کسانی که در جریان فتنه بازداشت شده بودند یا به نوعی به اخلال علیه نظام جمهوری اسلامی و امنیت ملی و... اقدام کردهاند، ارتباط برقرار کند و اخبار و گزارشهایی را درباره نحوه برخورد با این اخلالگران و مخالفان نظام، روزهای بازداشت و حاشیههای گوناگون آنها تهیه و در روز آنلاین منتشر کند.
فرشته قاضی با افرادی چون نوشابه امیری، باستانی، کاظمیان، رمضان پور، افشاری، رحمانی، اکبرین بهنود، و بسیاری از روزنامهنگاران ضدانقلاب خارجنشین و مخالفان نظام در ارتباط است و از آنها خط سیاسی و رسانهای میگیرد. فرشته قاضی هر نوع اعدام و زندانی حتی اعدام محاربان، قاچاقچیان، قاتلان، و بزهکاران اجتماعی را به مسائل سیاسی و حقوق بشری ربط میدهد و سعی دارد با خانواده اعدامیان و زندانیان و متخلفان، به شکلهای مختلف مصاحبه کند و دست آخر آنها را به سیاست و دولت و نظام ربط دهد تا با سیاهنمایی از وضع ایران، اهداف سیاسی خود و رؤسای خود را دنبال کند.
وی، مرز بزهکاری و تخلفات اجتماعی و قتل و قاچاق با فعالیت سیاسی و اقدام علیه امنیت ملی و تشویش اذهان و انتخابات و... را از بین برده است طوری که مخاطب روزآنلاین و گزارشهای وی تصور میکند هر نامی در گزارشهای او مخالف نظام جمهوری اسلامی و از زندانیان سیاسی است و با اجحاف در حق خود مواجه شده است.
فرشته قاضی به تنهایی از 10 تیر 1388تا 22 فروردین 92 یعنی از انتخابات سال 88 تاکنون حدود 750 گزارش در سیاهنمایی اوضاع سیاسی و اجتماعی ایران نوشته و این گزارشها علاوه بر وضع فعالان سیاسی و اخلالگران بر خلاف امنیت ملی و نظام، به مسائل حاشیهای و زندگی خصوصی افراد و بزهکاران، اعدامیان و زندانیان و انواع بزهکاران نیز مرتبط بوده و سعی کرده بزهکاریها و مسائل اجتماعی را نیز در لیست سیاهنمایی خود علیه نظام جمهوری اسلامی قرار دهد و مانند نشریات زرد، هر روز یک گزارش حادثهای علیه نظام و کشور داشته باشد.
لشكركشي يا بازي تبليغاتي
روزنامه اعتماد نوشت: ماههاي پاياني دولت است و انتقادها از هر سو دولت محمود احمدينژاد را نشانه گرفته است. ديگر هيچ يك از اعضاي مجمع مدرسين حوزه علميه قم حمايت از احمدينژاد را «تكليف ديني» خود نميدانند، بلكه به عكس روحانيان و شخصيتهاي حوزوي نسبت به ميزان دينمداري اصليترين چهرههاي دولت اما و اگرهايي دارند. برخي از آنها ديگر ابايي ندارند از اينكه به صراحت بگويند شوراي نگهبان در بررسي صلاحيت محمود احمدينژاد در دوره انتخابات رياستجمهوري گذشته آنطور كه بايد به وظيفه خود عمل نكرده است. آيتالله فاضللنكراني ديروز در ديدار با رييس مجلس با تاكيد بر اينكه «اكنون شاهد هستيم عدهيي تلاش ميكنند تا نقش مراجع و روحانيت را در امور كشور كمرنگ كنند»، گفت: «اگر شوراي نگهبان دو دوره قبل در انتخابات رياستجمهوري به وظيفه خود درست عمل ميكرد وضعيت كشور اينگونه نبود.»
ربودن یک ایرانی در هرات
بر اساس گزارش روزنامه آرمان روابط عمومی، شنیده شد که مقامات پلیس هرات اعلام کردند، این رویداد عصر روز شنبه در شاهراه هرات اسلامقلعه صورت گرفته است. ژنرال عبدالحمید حمیدی، مسئول امنیتی فرماندهی هرات گفت: این فرد که حفیظا... نام دارد، پس از آنکه درحال انتقال یک محموله اجناس وارداتی از ایران به هرات بود، ربوده شد.
وی اظهار کرد: افراد مسلح ناشناس این راننده را از ماشین باربری پایین آورده و به منطقهای دور از شهر کهسان انتقال دادهاند. بر اساس گفتههای این مقام پلیس هرات، درحال حاضر موتور این راننده که دارای شماره پلاک ایرانی است، در منطقه «اوغه» شاهراه اسلام قلعه متوقف است. پلیس این ولایت از آغاز تحقیقات جدی در این رابطه خبر داده است. تاکنون فرد یا گروهی مسوولیت این آدمربایی را بر عهده نگرفته است.
مراجع نگران تشتت اصولگرايان هستند
محمدنبي حبيبي، دبيركل حزب موتلفه اسلامي گفت: پايبند رهنمودهاي مراجع درباره همگرايي اصولگرايان هستيم.وي ادامه داد: مراجع محترم خواستار شركت گسترده ملت در انتخابات هستند و بايد به اين امر اهتمام ويژه داشت.
بر اساس گزارش تهران امروز، وي با بيان اينكه «مشكلات مردم بهويژه در حوزه اقتصاد و فرهنگ مورد توجه خاص مراجع معظم تقليد است و خواستار رفع اين مشكلات در دولت آينده هستند»، ادامه داد: نگراني آنها از تشتت و تفرق اصولگرايان جدي است. حزب موتلفه به عنوان يك ضلع از رقابتهاي انتخابات رياستجمهوري به اين دغدغهها اهميت ميدهد و جهت رفع اين نگرانيها عمل خواهد كرد.
وي همچنين اظهار كرد: اگر جايگاه ولايت و رهبري در بين نخبگان درست تبيين نشود، وقوع انحراف و فتنه اجتنابناپذير است. بنابراين آنچه تاكنون جمهوري اسلامي را در برابر تندبادهاي سياسي داخل و خارج از خطر سقوط مصون داشته، توجه مردم به جايگاه ولايت در جامعه است و از اين بابت بايد شكرگزار خدا براي نعمات الهي باشيم.
حبيبي درباره لايحه بودجه تصريح كرد: ما در گذشته بارها به اين نكته اشاره ميكرديم كه لايحه نبايد بهصورت طرح درآيد. به عقيده ما اولين اشكال بودجه مغايرت آن با اصل 52 قانون اساسي و نيز قانون محاسبات عمومي است. اگر اين مغايرت رفع شود پيشبيني درآمد و برآورد هزينهها واقعي ميشود و روي اعداد و ارقام واقعي ميشود بررسي را شروع كرد.وي با بيان اين اعتقاد كه «مشكل بودجه آن است كه اعداد و ارقام درآمد و هزينه واقعي نيست»، افزود: به همين دليل كسري بودجه اجتنابناپذير ميشود. كسري كه بهوجود آمد، تورم حتمي است. براي رفع مشكل كسري، اسكناس بدون پشتوانه چاپ ميشود و در نتيجه كاهش ارزش پول ملي اتفاق ميافتد كه رويدادي بسيار تلخ و ناميمون است.
* * *
اعتراض به همايش انتخاباتي دولت
روزنامه مردم سالاری نوشت: همايش بزرگ دولت در استاديوم آزادي به بهانه تشکر از از اعضاي ستاد تسهيلات سفرهاي کشور، سبب شده تا واکنشهاي فراواني در سطوح مختلف پديد آيد. شائبه انتخاباتي بودن اين همايش، موضوعي است که بيشاز مسائل ديگر، مورد توجه قرار گرفته است. اما اين همايش حتي با واکنش مراجع نيز روبرو شده است.
به هر حال در فضايي که دولت ميبايست به عنوان مجري انتخابات، بر اصل بيطرفي اصرار داشته باشد، از هم اکنون حواشي زيادي در خصوص رفتار سياسي دولتيها براي حضور در انتخابات وجود دارد.به گزارش خبرآنلاين، چندي پيش محمد شريف ملکزاده، رئيس سازمان ميراث فرهنگي از برگزاري جشن تقدير از اعضاي ستاد تسهيلات سفرهاي کشور با حضور مقامهاي عالي کشور در استاديوم 100 هزار نفري آزادي در 29 فروردينماه خبر داد. پس از آنکه سخنراني رئيسجمهور در اين مراسم نيز اعلام شد، برخي نمايندگان مجلس اين همايش را «حرکت انتخاباتي دولت در آستانه يازدهمين انتخابات رياستجمهوري» خواندند.
آيتالله ناصر مکارم شيرازي نيز صبح ديروز در مراسم سوگواري حضرت فاطمه(س) در مدرسه اميرالمومنين(ع) با اشاره به اخبار منتشره در جرايد مبني بر اينکه دولت قصد برگزاري مراسم تقدير از دستاندرکاران سفرهاي نوروزي را دارد، گفت: اين عنوان خنده داري است که براي اين همايش برگزيدهاند. وي از برگزارکنندگان خواستند تا به مردم دروغ نگويند و اگر ميخواهند کار انتخاباتي بکنند، صراحتا آن را به مردم بگويند.
در اين انتخابات هم هيچ غلطي نمي توانيم بكنيم !
«صحنه براي برگزاري انتخابات دلخواه حكومت آماده است. اپوزيسيون حتي يك سانتي متر هم جلو نيامده و با كاهلي 4 سال را تلف كرد. دستگاه اطلاعاتي رژيم در ميان ما نفوذ كرده است».
کیهان نوشت: اين جملات بخشي از نوشته يكي از مخالفان فراري به نام اسماعيل نوري علاء است. مدير سايت سكولاريسم نو در اين مطلب تصريح مي كند: باور كنيد كه من در عمر هفتاد ساله خود، هيچ مهلتي را همچون اين چهار ساله «هدر رفته» نديده ام و بابت اين اتلاف وقت كاهلانه هيچگاه چنين غمزده نبوده ام. هر چه به خرداد ماه سال كنوني نزديك مي شويم بيشتر از خود مي پرسم كه چرا نشد؟ چه كس مقصر بود؟ چه كاري مي توانستيم بكنيم كه نكرديم؟
وي با بيان اينكه «حريف خوب دست ما را خوانده بود» مي افزايد: مگر دستگاه امنيتي و اطلاعاتي همين رژيم نبود كه در هر گوشه اي نفوذ كرد، در داخل قهرمان ساخت و به خارج تحويل داد، هدايت كار اتحاد اپوزيسيون را خود برعهده گرفت، مبارزان را در درگيري هاي لفظي و فكري خرده پا گرفتار كرد. آري، او بود كه مردگان پنجاه ساله مان را زنده كرد و دعواهايشان را به اختلافات امروز ما مبدل ساخت.
اين سلطنت طلب فراري خاطرنشان مي كند: اين گونه است كه اكنون، در پايان آن مهلت چهار ساله براي تجمع سكولار دموكرات ها در زير پرچمي واحد، و كوشش براي برپا داشتن يك آلترناتيو قابل اعتماد، در جغرافياي گسترده اپوزيسيون تنها چادرهاي ژنده و پاره پوره گروه هايي سياسي به چشم مي خورند. اكنون انتخابات 92 هم ديگر چندان دور نيست و اپوزيسيون حكومت اسلامي، متاسفانه، يك سانتي متر هم از آنجا كه چهار سال پيش بود به جلو نخزيده است. صحنه همچنان براي جولان حكومت و برگزاري انتخاباتي به دلخواهش آماده است بي آنكه عاملي با نام اپوزيسيون بتواند در آن تاثيري بگذارد.
نوري علاء تاكيد مي كند: باري مي خواهم بگويم كه ديگر مرا اميدي به دوران پيش از برگزاري انتخابات نيست. حتي فكر مي كنم دست زدن به ايجاد نهادهاي آبكي اپوزيسيون در فاصله امروز و انتخابات تنها به نااميد كردن هرچه بيشتر تمام مي شود. نهادهاي ائتلافي بي رمق و فرمايشي كه نيامده رهسپار شكست و فراموشي مي شوند، كاركردي اگر داشته باشند صرفا ندا دادن است كه «اميدتان را به ما نبنديد، از اين امامزاده معجزي بر نمي خيزد». و آيا يكي از كاركردهاي عوامل نفوذي رژيم در اپوزيسيون در راستاي همين مقصود نبوده است؟
برکناري مسئولان نفتي يکي از مناطق مرزي کشور
روزنامه خراسان نوشت: پس از بررسي هاي چند ماهه يکي از دستگاههاي نظارتي درباره فعاليت ها و اسناد اقدامات مسئولان شرکت نفت در يکي از مهمترين مناطق مرزي کشور، تمامي مديران و کارمندان اين اداره از سمت خود عزل و براي توضيح درباره برخي انتقال هاي چند صدميليوني به حسابهاي نزديکان خود احضار شده اند.
وضعيت مناسب ذخاير ارزي خودروسازان ايراني
روزنامه خراسان نوشت: گفته مي شود پس از تحقيقات انجام شده توسط يکي از نهادهاي مسئول، مشخص شده وضعيت ذخاير ارزي شرکتهاي بزرگ خودروسازي کشور طي ماههاي اخير مناسب بوده و درآمد آنها از راه صادرات قطعه و خودرو به کشورهاي منطقه و نيز تدابير انجام شده توسط آنها باعث شده حجم مناسبي از ارز در اختيارشان باشد. اين نهاد مسئول در عين حال از بزرگنمايي برخي مشکلات به خاطر نوسانات ارزي توسط اين خودروسازان گلايه کرده و آن را از عوامل موثر در گراني ناگهاني خودرو در بازار کشور دانسته است.
تشكر ويژه از خودرسوايي دولت آمريكا
بر اساس گزارش روزنامه کیهان، افتتاح دفتر سازمان تروريستي منافقين در واشنگتن و در فاصله يك خيابان با كاخ سفيد، بي آبرويي مشترك براي اين سازمان و دولت اوباماست.حدود يك سال پيش وزارت خارجه آمريكا، نام اين سازمان را كه 12 هزار شهروند ايراني را به شهادت رسانده از فهرست گروه هاي تروريستي حذف كرد و اكنون يك سال بعد اين گروه در مراسمي كه شماري از مقامات سابق آمريكا حضور داشتند، دفتر گروه موسوم به «شوراي مقاومت» را در واشنگتن راه اندازي كرده است.
از جمله شركت كنندگان اين برنامه ژنرال جيمز جونز مشاور پيشين امنيت ملي باراك اوباما، جان بولتون، سفير سابق آمريكا در سازمان ملل متحد، پي.جي. كراولي، معاون سابق وزير خارجه، پاتريك كندي، نماينده سابق كنگره و جان سانو، قائم مقام سابق بخش عمليات سري سازمان سيا بودند.
در گذشته، مقام هاي ايالات آمريكايي وجوه زيادي را در قبال سخنراني در برنامه هاي اين سازمان تروريستي و لابي گري براي اين گروه در وزارت خارجه آمريكا دريافت كرده اند.
سونا صمصامي از اعضاي گروهك منافقين در جريان راه اندازي دفتر اين سازمان در واشنگتن عباراتي را به كار برد كه شرمندگي آن براي «سازمان مجاهدين خلق» خواهد ماند. او گفته است: «اكنون كه وزارت خارجه ايالات متحده نام سازمان مجاهدين را از فهرست سازمان هاي تروريستي حذف كرده، مانع اصلي بر سر راه براندازي جمهوري اسلامي از ميان برداشته شده است».
اين ادعا البته دروغ است و سازمان سالهاست در حوزه عمليات تروريستي، دروغ پردازي و اتهام پراكني نيابتي عليه برنامه هسته اي ايران و نقش آفريني در پروژه هاي ايجاد اغتشاش نظير فتنه سبز، در خدمت سازمان سيا قرار دارد اما اداي عبارات مذكور در حالي است كه زماني «سازمان مجاهدين خلق» مدعي مبارزه انحصاري با امپرياليسم آمريكا را داشت.
رسوايي متقابل براي دولت باراك اوباما كه از ادعاي دوستي با ملت ايران به حمايت از قاتلان 12 هزار شهروند ايراني رسيده و اين امر در عين حال كه ميزان رياكاري مقامات آمريكايي را نشان مي دهد، تهي دستي مطلق آنها در مقابل ملت ايران را نشان مي دهد؛ چه اينكه در ادبيات سياسي تحليل گران مختلف، از سازمان منافقين به عنوان گروهي مضمحل شده، بي سود و پرهزينه ياد مي شود.
اين حقيقت به اندازه اي روشن است كه وبسايت آمريكايي راديو فردا در گزارشي نوشت: برخي مقامات آمريكايي اعلام كرده اند سازمان مجاهدين خلق را يك گروه اپوزيسيون ريشه دار نمي دانند و باور ندارند كه اين سازمان توانايي بسط ارزش هاي دموكراتيك در ايران را دارا باشد. بسياري از ايرانيان به دليل سابقه سازمان در جريان جنگ ايران و عراق و جانبداري اين گروه از صدام حاكم وقت عراق، با ديدي منفي به اين مجموعه نگاه مي كنند.
با اين اوصاف به نظر مي رسد اگر جمهوري اسلامي ده ها ميليون دلار هزينه مي كرد تا ماهيت آلوده به جنايت و خباثت و رياكاري دولت باراك اوباما و دروغ بودن ادعاي مبارزه با تروريسم و دفاع از حقوق بشر را نشان دهد، به اندازه وزارت خارجه هيلاري كلينتون و جان كري و ژنرال جيمز جونز نمي توانست در اثبات اين حقيقت موفق باشد. بنابراين به طور خاص بايد از وزارت خارجه آمريكا و نابغه هاي! آن تشكر كرد. اكنون مي توان به گوشه اي از حقيقت نهفته در كلام امام سجاد عليه السلام پي برد كه فرمود «الحمدلله الذي جعل اعدائنا من الحمقاء».
باهنر: كانديداي دولت شانسي در انتخابات ندارد
روزنامه اعتماد نوشت: محمدرضا باهنر، عضو ائتلاف پنجگانه اصولگرايان با بيان اينكه به ائتلاف 1+2 توصيه ميكنم تا پيش از ثبتنام خروجي واحد خود را مشخص كند، گفت: احمدينژاد بر كانديداتوري مشايي اصرار داشته و سعي خود را ميكند البته كانديداي دولت شانسي در انتخابات ندارد. به گزارش خانه ملت،باهنر در ادامه با اشاره به موضع هاشمي در ارتباط با كانديداتوري در انتخابات اظهار كرد: آقاي هاشمي در پاسخ به برخي كه از وي براي كانديداتوري در انتخابات يازدهم رياستجمهوري دعوت كردند اذعان كرده كه حضور پيدا نميكند البته توصيه بنده به ايشان نيز اين است كه مصلحت نيست كانديدا شود ولي در عين حال هيچ چيزي در عالم سياست غيرممكن نيست. وي با بيان اينكه در حال حاضر در نظرسنجيها راي مثبت آقاي هاشمي بالاست، افزود: در سال ?? نيز راي مثبت هاشمي بالا بود ولي راي منفي وي از راي مثبتش بيشتر بود بنابراين اميدواريم در انتخابات پيش رو آقاي هاشمي دوباره اشتباه نكند.
سخني در باب انتخابات پيشرو
مردم سالاری طی یادداشتی نوشت: در کشور ما که احزاب سياسي فعاليت چنداني ندارند، عزيزان داوطلب بايد، به جاي تخريب يکديگر و تکيه کردن بر اين و آن، ضمن حفظ اخلاق اسلاميو پاسداشت شان خود و جامعه، برنامهها و طرحهاي اجرايي مدون خود را با تکيه بر مشاوران خبره و کارآمد در زمينههاي مختلف اجتماعي، فرهنگي، سياسي، اقتصادي و... جهتداوري مردم عرضه کنند و مردم را هم در انتخاب، آزاد بگذارند. چون اعتقاد ما بر اين است که مردم آزاد و غير متاثر، در اين فضا هم، منطقي ترين و دقيق ترين انتخاب را خواهند داشت و بي پرده عرض کنم که اگر غير از اين باشد، نتيجه هماني خواهد شد که امروز مبتلا به ماست و همه ميدانند و نياز به بيان جزئيات نيست. فقط راه چاره آن است که به آن راه ناشناخته و احساسي نرويم و از رويه اي که پسنديده نبود و آن تاييدها و تمجيدها، دست برداريم و خود را هزينه ناشناخته نکنيم و بر اين باور باشيم که گذشت زمان همه چيز و همه کس را در بوته شناخت قرار خواهد داد. نکته پاياني اينکه، هر فرد جامعه داراي يک راي در انتخابات و سهمي و حقي، برابر دارد و همچنان که در انتخاب آزاد است، در بازداشتن ديگران از حق و حقوقشان آزاد نيست. و اگر در اين باورها صادق باشيم و با باور قلبي خود عمل کنيم و در داخل کشور «يدواحده» باشيم، دسيسههاي شرق و غرب، در هر شرايطي و با هر قوتي ناکار آمد خواهد بود و چنانچه غير از اين باشد، موش در انبار گندم خود کردهايم!
جهنم ناشي از فرار مالياتي هزاران ميلياردي در اروپا و آمريكا
به گزارش کیهان، نشريات فرانسوي معتقدند شركت هاي اروپايي و آمريكايي با فرار به بهشت هاي مالياتي و طفره از پرداخت ماليات، جهنم واقعي ساخته اند.سخنان «فرانسوآ هولاند»، رئيس جمهوري فرانسه، پس از شوراي وزيران، درباره مبارزه با بهشت هاي مالياتي و اخلاقي كردن زندگي سياسي، به موضوع روزنامه هاي چاپ پاريس تبديل شد.
به گزارش راديو فرانسه، اين روزنامه ها به خبرهاي بين المللي چندان توجهي نكرده اند. چرا كه گردبادي كه در پي ماجراي دروغ وزير پيشين بودجه به وجود آمد به شدت همه اركان جامعه را به تكان درآورده و تكانها هنوز هم ادامه دارد.
روزنامه ليبراسيون، در صفحه نخست خود عكسي از يك جزيره بهشت وار را منتشر كرده مي پرسد آيا بهشت هاي مالياتي به جهنم تبديل خواهند شد؟ اين روزنامه باز هم مي نويسد كه «فرانسوآ هولاند» و اروپا قول هاي بسياري براي مبارزه با اين بهشت هاي مالياتي يا به عبارت ديگر بانكهاي فرا ملي داده اند اما آيا اين تصميم ها كاراتر از تصميم هاي گذشته خواهد بود؟
ليبراسيون مي نويسد ميزان پولهاي خوابيده در اين بهشت ها حكايت از وجود يك چاه تاريك واقعي مي كند. به گفته يكي از روساي پيشين اقتصادي دفتر «مك انزي جيمز هنري» كه به «ان جي اوي» «تكس جاستيس نت ورك» (شبكه ماليات عدالت) پيوسته، بيش از 26000 ميليارد يورو در بانك ها و نهادهاي مالي بهشت هاي مالياتي نهفته شده است. او مي گويد برآوردي دقيق و مطمئن وجود ندارد اما آنچه مسلم است 2000 ميليارد دلار سود شركت هاي آمريكايي در بهشت هاي مالياتي نگهداري مي شود و دولت آمريكا نمي تواند از اين مبلغ ماليات بگيرد.
«گابريل زوكمن»، پژوهشگر مدرسه اقتصاد پاريس مي گويد: 6000 ميليارد يورو و يا 8% سرمايه پولي افراد ثروتمند هم در اين بهشت ها پنهان و تنها در سوئيس 2000 ميليارد دلار پنهان شده است. او مي افزايد كلاهبرداري مالي بيشتر شامل اروپا مي شود چرا كه 60% اين 2000 ميليارد پول اروپايي است.
ليبراسيون افزود: در چنين شرايطي فرانسوآ هولاند مي گويد «بهشت هاي مالي بايد از اروپا و از جهان برچيده شوند». انسان وقتي مي بيند كه آزاد ساختن داد و ستد و پولي كردن اقتصاد باعث شده شماري، به كمك چنين مكان هاي تاريك و بي قانون، از آن سود ببرند، نااميد مي شود. اميدواريم كه چنين اقتصاد بي اخلاقي در هم بپاشد اما تا زماني كه بتوان با قانون با اين كار مبارزه كرد و در زمينه ماليات گيري هماهنگي به وجود آيد، آرزو كنيم كه شرم جلوي مهاجرت مالياتي شماري از ثروتمندان را به نام همدردي با هم وطنانشان بگيرد.
جریمه یک میلیاردی راننده پژو 405
آرمان روابط عمومی نوشت: شنیده شد که سرپرست سازمان تعزیرات استان فارس از جریمه بالغ بر یک میلیاردی راننده پژو 405 خبر داد. باشگاه خبرنگاران نوشت؛ مبشری گفت: ماموران نیروی انتظامی یک خودروی پژو 405 که درحال انتقال محموله قاچاق بود متوقف کرد که در بازرسی از این خودرو تعداد هزار و 112 دستگاه گوشی تلفن خارجی رویت شد که متهم که راننده پژو بود به قاچاق بودن کالا اعتراف کرد.
وی بیان کرد: با اعتراف متخلف پروندهای تحت عنوان قاچاق تشکیل و جهت رسیدگی به سازمان تعزیرات شهرستان لار ارسال شد و شعبه با توجه به اعتراف متخلف و گزارش ارسالی ماموران نیروی انتظامی رای به ضبط کالای قاچاق متخلف و جریمه یک میلیارد و 260 میلیون ریالی این متخلف در حق دولت صادر کرد. گفتنی است متخلف به علت عدم پرداخت جریمه و عدم ارائه وثیقه در زندان بهسر میبرد.
لغو تحریم سه شرکت آمریکایی
روزنامه آرمان روابط عمومی نوشت: شنیده شد که به گزارش وبسایت دولت ایالت متحده آمریکا، این کشور روز گذشته، تحریمهای دوساله علیه سه شرکت بینالمللی را که در فروش یک کشتی نفتکش به ایران داشتهاند، لغو کرد. فردا نوشت؛ این سه شرکت در میسال ۲۰۱۱ به دنبال فروش یک کشتی نفتکش به خطوط کشتيرانی جمهوری اسلامی (IRISL) در سال ۲۰۱۰ به ارزش 65/8 ميليون دلار ، در فهرست تحریمها قرار گرفتند و هماکنون نیز به پاس خوشخدمتی برادران اسرائیلی مالک این شرکتها برای آمریکا، از فهرست تحریمها خارج شدهاند.
چرایی حضور جیرانی در مراسم روحانی
روزنامه ارمان روابط عمومی نوشت: شنیده شد که حضور فریدون جیرانی همایش کاندیداتوری روز پنجشنبه حسن روحانی یکی از نامزدهای شرکت در انتخابات خرداد گمانههایی را مبنی بر ساخت فیلم انتخاباتی این چهره در رسانهها به وجود آورده است. جیرانی اگرچه رسما این مسئله را تأیید نکرد اما صحبتهای مبهم او درمورد تکذیب ساخت فیلم انتخاباتی به ابهامات بیشتر دامن زد.
جیرانی با بیان اینکه فعلا قصد ساخت فیلم انتخاباتی برای هیچ کاندیداتوری را ندارد، افزود: خبر ساخت و تولید فیلم انتخاباتی حسن روحانی نامزد یازدهمین دوره ریاستجمهوری را هم نه تأیید و نه تکذیب میکنم. جیرانی درمورد دلیل شرکت در این برنامه انتخاباتی بیان کرد: در جلسه چند روز گذشته بنا به دعوت یکی از دوستان حاضر شدم، اما در این جلسه هیچگونه صحبتی درمورد ساخت فیلم انتخاباتی نشد.
نظر روحانی حامی مشایی درباره آیت الله مصباحیزدی
روزنامه آرمان روابط عمومی نوشت: شنیده شد که بهمن شریفزاده با انتقاد از عملکرد جبهه پایداری درباره آیتا... مصباحیزدی گفت: رای آقای احمدینژاد از مردم بود نه از حمایت آیتا... مصباحیزدی. قدس نوشت؛ شریفزاده در پاسخ به این سوال که حمایت احمدینژاد از مشایی آیا سبب نمیشود تا او از حامی اصلی خود، یعنی آیتا... مصباحیزدی، دور شود اظهار کرد: «پایگاه آقای مصباح در بین مردم چقدر است؟ احمدینژاد فردی است که رای بالایی آورده است و این رای بالا به وساطت ایشان نبوده است.
از نظر شخصیتی ایشان شخصیت برجستهای هستند، اما قشری که به احمدینژاد رای دادند بهخاطر خودشان رای دادند. اکنون نیز جداشدن از احمدینژاد وجود ندارد؛ چراکه ایشان نامزد انتخابات نیستند. مهم آرای نامزدهاست که در این آرا آقای مصباح وجود ندارد؛ چراکه تکیه بر آرای مردم است ولو اینکه مخالف جدی داشته باشد.»
ابوترابي و پورمحمدي، نماينده ما نيستند
به گزارش روزنامه تهران امروز، حجتالاسلام حسين ابراهيمي، عضو شوراي مركزي جامعه روحانيت مبارز در گفتوگو با فارس با بيان اينكه جامعه روحانيت مبارز بهطور مصداقي به انتخابات آتي رياستجمهوري ورود نكرده است، گفت: مكانيسمي كه جامعه روحانيت مبارز براي انتخابات آتي در نظر دارند اينطور نيست كه از گروهها يا ائتلافها حمايت كند. وي گفت كه ابوترابي و پورمحمدي به نمايندگي از جامعه روحانيت در ائتلاف پنج گانه (اصولگرايان سنتي) نيستند و اين تشكل نمايندهاي در آن ائتلاف ندارد.
در انتخابات آينده به مانور وحدت نياز داريم
آيتالله هاشمي رفسنجاني گفت: در شرايط فعلي امت اسلامي بيش از هر زمان نياز به اتحاد و همدلي و همكاري دارد و لازم است از اقدامات تفرقه افكنانه پرهيز شود.
به گزارش تهران امروز، وي افزود:مردم مومن ايران، مستحق رفاه، پيشرفت و فعاليتي بيش از پيش هستند و اميدواريم با برگزاري انتخاباتي پرشور، باشكوه موردنظر رهبري معظم انقلاب توسط مجريان و ناظران و ايجاد رقابتي سالم و قانوني ميان سلايق و گروههاي سياسي مختلف وفادار به قانون اساسي، فشارها و توطئههاي دشمنان را خنثي و كيد آنان را به خودشان باز گردانيم..
اذان وحدت در نماز جمعه!
تهران امروز نوشت: علي عسگري معاون پارلماني مجمع تشخيص مصلحت نظام در رابطه با حضور هاشمي در عرصه انتخابات و بازگشت وي به تريبون نماز جمعه گفت: هاشمي در آخرين خطبه نماز جمعه در واقع اذان وحدت نيروهاي دلسوز نظام را سرداد و اگر آن خطبهها به درستي مورد توجه قرار ميگرفت اين همه التهاب و تخريب و فتنه و انحراف در كشور نبود.
انتحار سياسي خاتمي به نفع هاشمي
بر اساس گزارش کیهان، يك روزنامه نزديك به كارگزاران خواستار انتحار سياسي خاتمي به نفع هاشمي رفسنجاني است.روزنامه شرق در سرمقاله خود با اشاره به ترديدهاي انتخاباتي موجود در ميان اصلاح طلبان و از جمله ترديدهاي هاشمي و خاتمي، خواستار نامزدي هر دو نفر شده و مي نويسد: در صورت رد صلاحيت هر دو نامزد اين امر از ناهمواري مسير حضور همه سلايق حكايت خواهد داشت اما در صورت رد صلاحيت يك نامزد و تاييد صلاحيت ديگري نامزد رد صلاحيت شده، مي تواند حمايت خود را از نامزد تاييد صلاحيت شده اعلام كند و از حاميانش بخواهد تا آراي خويش را به نفع نامزد باقيمانده در عرصه رقابت واريز كنند.
شرق مي افزايد: در صورت تاييد صلاحيت هر دو نامزد پس از تبادل نظر و توافقي كه دست يافتني است، يكي از نامزدها، كناره گيري خود را به سود ديگري اعلام كرده و راي آوري ناشي از اعتبار سياسي خويش را به نامزد فعال در رقابت منتقل مي كند.
با توجه به قطعي بودن رد صلاحيت خاتمي و ترديدناپذيري اين امر، پيشنهاد روزنامه كارگزاران به اين معناست كه خاتمي براي رد صلاحيت شدن نامزد شده و در واقع به مثابه يك پيشمرگ انتحاري براي هاشمي عمل كند. اين در حالي است كه خاتمي پيش از اين در محافل گفته- و از جمله از سوي احمد پورنجاتي منتشر شده- كه وي (خاتمي) نمي خواهد رد صلاحيت از سوي نظام به پرونده و كارنامه اش بخورد.
در عين حال بايد توجه داشت كه انجام اين كار پر هزينه از سوي خاتمي، سودي براي هاشمي نخواهد داشت چه اينكه هاشمي با وجود حمايت صريح خاتمي در سال 84 نتوانست با اقبال مردم مواجه شود همچنان كه حمايت هر دو آنها از موسوي در سال 88 باعث پيروزي موسوي نشد.
نكته ديگر اين است كه با فرض- محال- تأييد صلاحيت مشترك خاتمي و هاشمي، چيرگي سياسي هاشمي به نحوي است كه عملا خاتمي مجبور به انصراف به نفع وي خواهد شد و اين نيز مايه بي اعتباري مضاعف خاتمي مي شود.يادآور مي شود ياسر هاشمي پسركوچك آقاي هاشمي كه به همراه خواهرش فاطمه هاشمي در مراسم اعلام نامزدي حسن روحاني شركت كرده بود، حاضر به تأييد اين نامزدي از سوي پدر خود نشد و با باز گذاشتن احتمال نامزدي پدر گفت: اگر آقاي هاشمي كانديدا شوند، به جز آقاي روحاني برخي ديگر از كانديداها هم به نفع ايشان كنار خواهند رفت و اين طبيعي است اما تا اين لحظه آقاي هاشمي به تصميم خاصي در اين مورد نرسيده اند... خيلي ها در جامعه منتظر موضع گيري آقاي هاشمي هستند و ايشان هم اين انتظارها را تا جايي كه امكان داشته و مثبت باشد بي پاسخ نمي گذارند.
وي كه با روزنامه اجاره اي آرمان مصاحبه مي كرد، درباره پيش آمدن گمانه حمايت هاشمي از روحاني به خاطر حضور فرزندانش در مراسم مذكور گفت: قطعا مي تواند چنين برداشتي وجود داشته باشد و حق هم همين است كه با حضور من و خواهرم در اين مراسم اولين موضوعي كه به ذهن ناظران سياسي برسد همين مساله باشد.
به هر حال آقاي روحاني از نزديكان آقاي هاشمي هستند و در ميان كانديداهاي موجود هيچ كس به اندازه ايشان با آقاي هاشمي قرابت ندارد. آقاي روحاني يكي از مديران باسابقه كشور است كه در طول 30 سال گذشته همواره ارتباط تنگاتنگي با آقاي هاشمي چه به لحاظ اجرايي و مسائل امنيتي و چه به لحاظ مواضع سياسي داشته است. اين قرابت طبيعتا چنين برداشتي را ايجاد مي كند، اما نه من و نه خواهرم به نمايندگي از آقاي هاشمي در اين مراسم حضور پيدا نكرديم.
ماجراي نامه محسن رضايي براي نجات هاشمي
براساس گزارش کیهان، محسن رضايي مي گويد نامه اي به رهبر معظم انقلاب نوشته و طي آن از معظم له خواسته تا هاشمي را نجات دهد.دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام كه در دانشگاه فردوسي مشهد سخن مي گفت، اظهار داشت: در گذشته در نامه اي به رهبر معظم انقلاب نوشته ام كه هاشمي را از اين مسائلي كه تكنوكرات ها در اطرافش به وجود آورده اند، نجات دهيد.
وي اين را هم گفته كه «يكي از ظلم هايي كه نسبت به بنده مي شود اين قضيه است كه برخي فكر مي كنند من با نظر هاشمي وارد عرصه سياست شدم اما حقيقت اين است كه حضورم در عرصه انتخابات با نظر هاشمي نيست».
اين نامزد احتمالي انتخابات در مورد حضور حسن روحاني در دولت احتمالي اش اظهار كرد: من تفكرات آقاي روحاني را خيلي نمي پسندم نه ماجراجويي را مي پذيرم و نه انفعال را و به فضل خدا با يك شيوه درست در سياست خارجي از روي آمريكا خواهيم پريد.
رضايي با اشاره به نوع رفتار هاشمي رفسنجاني در حوادث فتنه 88 بيان كرد: انتظار من اين بود كه هاشمي نقش احمد آقا را ايفا كند چون احمد آقا در چند مورد فتنه هايي را در كشور خاموش كردند.
وي در بخش ديگري از اظهاراتش در مورد هدفمندي يارانه ها گفت: يارانه ها را به معناي واقعي هدفمند مي كنم و ماهي 110 هزار تومان به هر نفر پرداخت خواهم كرد البته نه به صورت ماهيانه بلكه اين پول به صورت شش ماه به شش ماه با سودي كه از توليد و سرمايه گذاري دارد به مردم منتقل خواهد شد.
رضايي افزود: اين به آن معنا است كه 65 هزار تومان يارانه ها درآمدي و توليدي است و 45 هزار تومان يارانه مصرفي و اين دو با هم مي شوند 110 هزار تومان يارانه كه مردم مي توانند دريافت كنند.
گزارشی درباره گزارشنویس سفرهای خاتمی خالق 750 گزارش زرد کیست؟
به گزارش روزنامه وطن امروز، فاطمه طیری قاضی، معروف به فرشته قاضی از جمله خبرنگارانی است که طی سالهای اخیر فعالیتهای گستردهای در حوزه مخالفت علیه نظام داشته است. سایت بولتن نیوز گزارشی درباره این خبرنگار منتشر کرده که در ادامه بخشهایی از آن میآید:
فرشته قاضی ابتدا در نشریات تبریز ورزشینویس بود، اما در سالهای بعد و در دوره اصلاحات، به تهران آمد و جذب حوزه رسانههای اصلاح طلب نزدیک به سعید حجاریان شد.
او در روزنامههای خرداد، توس، بهار، جامعه، اعتماد، همبستگی، مشارکت، نوروز، بنیان (نزدیک به حجاریان)، هفته نامه پیام، فردا و ... شروع به فعالیت سیاسی و مطبوعاتی کرد. وی به عنوان خبرنگار همراه با خاتمی رئیسجمهور سابق در برخی سفرهای استانی حضور یافت و گزارش سفر خاتمی را برای روزنامهها و دفتر ریاست جمهوری تهیه میکرد. جالب است در نزد دوستان خود اینگونه مطرح میکرده که روابط صمیمی با رئیسجمهور دارد و ایشان وی را با اسم کوچک «فرشته» خطاب میکرده است.
درباره مسائل اخلاقی هم یکی از دوستان وی به نام پگاه کریمی گفته از رفتار وی وحشت داشتم و وقتی انتقاد میکردم او جواب میداد که تو سطح فکرت پایینه، راحت باش.
او با چند تن از افراد سفارتخانههای اروپایی طرح دوستی میریزد و یک نفر به نام جاناتان همینگ که خبرنگار رویترز بوده و به زبان ترکی استانبولی نیز صحبت میکرده، با فرشته طرح دوستی میریزد.
جاناتان همینگ دارای همسری ایرانی در لندن به نام ب-ح است اما خانه جاناتان در ایران در کوچهای که فرشته ساکن بود، قرار داشت. در میهمانیها، فرشته با دیپلماتی بلژیکی آشنا میشود که بعدها منجر به شکست عاطفی میشود و مدتی تحتنظر روانپزشک قرار میگیرد.
در سال 83 فرشته به خاطر نوشتن مطالب دروغ در سایتها به نفع افسانه نوروزی که به اتهام قتل فردی محاکمه شده بود، با برخورد نیروی انتظامی مواجه میشود و به زندان میافتد.
وی پس از آزادی ادعا میکند توسط ناجا مورد ضرب و شتم واقع شده و بینیاش میشکند و مجبور به عمل زیبایی بینی میشود و خواستار غرامت میشود. او با برخی
روزنامه نگاران و فوتبالیستهای آن زمان از جمله ع-ا، ف-ف، و-ن، ط-ط و... ارتباط داشت. وی همچنین با پ-پ، از هنرپیشگان سینما سفری به شمال کشور داشته است. فرشته قاضی یک بار درباره یکی از رهبران اصلاحات م-ر-خ گفته بود که در مصاحبهها با وی بسیار راحت است و یک بار درباره خط ریش وی گفته بود که خیلی خوشتیپ شدهای!
فرشته قاضی، با خروج از کشور، ابتدا به آمریکا و بعدها به لندن و انگلیس سفر کرد و همکاری گستردهای را با سایت روز آنلاین شروع کرد. او تلاش میکند با دوستان و اعضای خانوادههای کسانی که در جریان فتنه بازداشت شده بودند یا به نوعی به اخلال علیه نظام جمهوری اسلامی و امنیت ملی و... اقدام کردهاند، ارتباط برقرار کند و اخبار و گزارشهایی را درباره نحوه برخورد با این اخلالگران و مخالفان نظام، روزهای بازداشت و حاشیههای گوناگون آنها تهیه و در روز آنلاین منتشر کند.
فرشته قاضی با افرادی چون نوشابه امیری، باستانی، کاظمیان، رمضان پور، افشاری، رحمانی، اکبرین بهنود، و بسیاری از روزنامهنگاران ضدانقلاب خارجنشین و مخالفان نظام در ارتباط است و از آنها خط سیاسی و رسانهای میگیرد. فرشته قاضی هر نوع اعدام و زندانی حتی اعدام محاربان، قاچاقچیان، قاتلان، و بزهکاران اجتماعی را به مسائل سیاسی و حقوق بشری ربط میدهد و سعی دارد با خانواده اعدامیان و زندانیان و متخلفان، به شکلهای مختلف مصاحبه کند و دست آخر آنها را به سیاست و دولت و نظام ربط دهد تا با سیاهنمایی از وضع ایران، اهداف سیاسی خود و رؤسای خود را دنبال کند.
وی، مرز بزهکاری و تخلفات اجتماعی و قتل و قاچاق با فعالیت سیاسی و اقدام علیه امنیت ملی و تشویش اذهان و انتخابات و... را از بین برده است طوری که مخاطب روزآنلاین و گزارشهای وی تصور میکند هر نامی در گزارشهای او مخالف نظام جمهوری اسلامی و از زندانیان سیاسی است و با اجحاف در حق خود مواجه شده است.
فرشته قاضی به تنهایی از 10 تیر 1388تا 22 فروردین 92 یعنی از انتخابات سال 88 تاکنون حدود 750 گزارش در سیاهنمایی اوضاع سیاسی و اجتماعی ایران نوشته و این گزارشها علاوه بر وضع فعالان سیاسی و اخلالگران بر خلاف امنیت ملی و نظام، به مسائل حاشیهای و زندگی خصوصی افراد و بزهکاران، اعدامیان و زندانیان و انواع بزهکاران نیز مرتبط بوده و سعی کرده بزهکاریها و مسائل اجتماعی را نیز در لیست سیاهنمایی خود علیه نظام جمهوری اسلامی قرار دهد و مانند نشریات زرد، هر روز یک گزارش حادثهای علیه نظام و کشور داشته باشد.
لشكركشي يا بازي تبليغاتي
روزنامه اعتماد نوشت: ماههاي پاياني دولت است و انتقادها از هر سو دولت محمود احمدينژاد را نشانه گرفته است. ديگر هيچ يك از اعضاي مجمع مدرسين حوزه علميه قم حمايت از احمدينژاد را «تكليف ديني» خود نميدانند، بلكه به عكس روحانيان و شخصيتهاي حوزوي نسبت به ميزان دينمداري اصليترين چهرههاي دولت اما و اگرهايي دارند. برخي از آنها ديگر ابايي ندارند از اينكه به صراحت بگويند شوراي نگهبان در بررسي صلاحيت محمود احمدينژاد در دوره انتخابات رياستجمهوري گذشته آنطور كه بايد به وظيفه خود عمل نكرده است. آيتالله فاضللنكراني ديروز در ديدار با رييس مجلس با تاكيد بر اينكه «اكنون شاهد هستيم عدهيي تلاش ميكنند تا نقش مراجع و روحانيت را در امور كشور كمرنگ كنند»، گفت: «اگر شوراي نگهبان دو دوره قبل در انتخابات رياستجمهوري به وظيفه خود درست عمل ميكرد وضعيت كشور اينگونه نبود.»
ربودن یک ایرانی در هرات
بر اساس گزارش روزنامه آرمان روابط عمومی، شنیده شد که مقامات پلیس هرات اعلام کردند، این رویداد عصر روز شنبه در شاهراه هرات اسلامقلعه صورت گرفته است. ژنرال عبدالحمید حمیدی، مسئول امنیتی فرماندهی هرات گفت: این فرد که حفیظا... نام دارد، پس از آنکه درحال انتقال یک محموله اجناس وارداتی از ایران به هرات بود، ربوده شد.
وی اظهار کرد: افراد مسلح ناشناس این راننده را از ماشین باربری پایین آورده و به منطقهای دور از شهر کهسان انتقال دادهاند. بر اساس گفتههای این مقام پلیس هرات، درحال حاضر موتور این راننده که دارای شماره پلاک ایرانی است، در منطقه «اوغه» شاهراه اسلام قلعه متوقف است. پلیس این ولایت از آغاز تحقیقات جدی در این رابطه خبر داده است. تاکنون فرد یا گروهی مسوولیت این آدمربایی را بر عهده نگرفته است.
مراجع نگران تشتت اصولگرايان هستند
محمدنبي حبيبي، دبيركل حزب موتلفه اسلامي گفت: پايبند رهنمودهاي مراجع درباره همگرايي اصولگرايان هستيم.وي ادامه داد: مراجع محترم خواستار شركت گسترده ملت در انتخابات هستند و بايد به اين امر اهتمام ويژه داشت.
بر اساس گزارش تهران امروز، وي با بيان اينكه «مشكلات مردم بهويژه در حوزه اقتصاد و فرهنگ مورد توجه خاص مراجع معظم تقليد است و خواستار رفع اين مشكلات در دولت آينده هستند»، ادامه داد: نگراني آنها از تشتت و تفرق اصولگرايان جدي است. حزب موتلفه به عنوان يك ضلع از رقابتهاي انتخابات رياستجمهوري به اين دغدغهها اهميت ميدهد و جهت رفع اين نگرانيها عمل خواهد كرد.
وي همچنين اظهار كرد: اگر جايگاه ولايت و رهبري در بين نخبگان درست تبيين نشود، وقوع انحراف و فتنه اجتنابناپذير است. بنابراين آنچه تاكنون جمهوري اسلامي را در برابر تندبادهاي سياسي داخل و خارج از خطر سقوط مصون داشته، توجه مردم به جايگاه ولايت در جامعه است و از اين بابت بايد شكرگزار خدا براي نعمات الهي باشيم.
حبيبي درباره لايحه بودجه تصريح كرد: ما در گذشته بارها به اين نكته اشاره ميكرديم كه لايحه نبايد بهصورت طرح درآيد. به عقيده ما اولين اشكال بودجه مغايرت آن با اصل 52 قانون اساسي و نيز قانون محاسبات عمومي است. اگر اين مغايرت رفع شود پيشبيني درآمد و برآورد هزينهها واقعي ميشود و روي اعداد و ارقام واقعي ميشود بررسي را شروع كرد.وي با بيان اين اعتقاد كه «مشكل بودجه آن است كه اعداد و ارقام درآمد و هزينه واقعي نيست»، افزود: به همين دليل كسري بودجه اجتنابناپذير ميشود. كسري كه بهوجود آمد، تورم حتمي است. براي رفع مشكل كسري، اسكناس بدون پشتوانه چاپ ميشود و در نتيجه كاهش ارزش پول ملي اتفاق ميافتد كه رويدادي بسيار تلخ و ناميمون است.